Rólam
Üdvözlöm!
Fülöp Tímea vagyok Budapesten élek és dolgozom!
 
Számomra az egyik hanem a legfontosabb dolog az egészség és ennek megóvására, megőrzésére törekszem. Ezért szélesítem a látóköröm az egészség terén! Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkáim is amikben dolgozom, tevékenykedem mind az egészség és az egészséges életmód köré épülnek!
Egy vidám nőnek tartom magam, szeretek nevetni, mosolyogni, átélni az életet és megélni, kiélvezni minden percét!
Szeretek sportolni, rendszeresen biciklizem, amikor tehetem úszok és 2004-ben rátaláltam egy nagyon jó, számomra megfelelő sportra, mozgásformára, ami a hastánc! Mára már ezt a csodás táncot nem csak tanulom, hanem oktatom is, melynek részleteiről a hastánc menüpont alatt lehet bővebb tájékoztatást kapni!
Egy ideje rájöttem az egészség nem csak a megfelelő étkezésről, és mozgásról szól, ezért pár alkalommal elmentem masszíroztatni, amit én magam is szeretek csinálni, ezért tavasszal jómagam is elvégeztem egy masszázs képzést, melynek keretében a svédmasszázst tanultam meg, amit azóta is művelek, hisz a masszázs is hozzájárul az egészség megőrzéséhez, az egészségi állapot javításához, kicsit mondhatom, hogy a gyógyításhoz is, de erről inkább masszázs menüpont alatt mesélnék!
Sajnos volt az életemnek egy korszaka, amikor én sem mondhattam magam egészségesnek, de igazából ez a korszak tanított meg arra, hogy ez az egyik leges legfontosabb, hogy erre vigyázzak, s ezt megőrizzem. Ebben az időszakban nagyon erős migrénnel kűzködtem. Aztán rátaláltam egy kávéra, ami nagyon egészséges és emellett teljesen megszüntette ezt a problémámat.