Vendégkönyv

Masszázs

Balázs | 2015.09.25

Kedves Tímea!
Köszönöm szépen a szakszerű masszázst, a hátam azóta sokkal jobb! Végre ismét tudok rendesen mozogni!
A környezet kellemes, otthonos, de egyben felszerelt mindennel ami a jó masszázshoz kell! Rólad pedig annyit írnék nagyon kedves vagy és , segítőkész, és a masszázsod is pont az ideálom, nem túl gyenge, de nem is erős! Még egyszer köszönöm a masszázst! Még találkozunk!
Minden jót kívánok neked addig is és sok vendéget!
Balázs

érdeklődés

Silberleitner Péter | 2015.09.07

Nagyon megfogott és felkeltette az érdeklődésem ez az egészséget támogató üzlet és ez a nagyszerű web.lap! Mivel én magam is ezzel foglalkozom,arra gondoltam lenne olyan pont amiben tudnék segíteni is akár,hogy még jobbá váljon.Természetesen ez nekem is nagy segítség lenne mert mint kereső,kutató ember olyan dolgokat találtam ami jobbá teheti életünket és ezekkel segíthetjük az embereknek életminőségét jobbá tenni. Konkrétan szebbek és egészségesebbek lehetünk. A táplálékkiegészítőktől indulva eljutottam az anti ageing korszak alkotó sci-fi be illő felfedezéseihez,termékeihez és az ezekhez való hozzájutás legjobb,legkedvezőbb módjaihoz,amit szívesen megosztanék Önökkel. A sci-fi mára megvalósult és ez az évszázadunk nagy felfedezése: elfelejthetjük a betegségeket,szépek maradhatunk és akár évtizedeket is fiatalodhatunk!
Kedves Tímea,ha sikerült felkelteni az érdeklődésüket beszéljünk!
Üdvözlettel: S. Péter skype nevem silberleitner.peter Tel.:0630 9544862 /viberen is elérhető vagyok/ előre is köszönömRe:érdeklődés

S. Péter | 2015.09.09

Köszönöm

<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása